Zelf Ferrari rijden

Heb jij altijd al zelf willen rijden in een Ferrari? Maak deze droom dan nu werkelijkheid. Bij ons vind je het grootste aanbod van Nederland. Van de iconische Ferrari F355 tot onze nieuwe Ferrari 488 GTB. Of rijd lekker open in de Ferrari California of Ferrari F430.

Na een korte uitleg van de instructeur mag je zelf de openbare weg op. Een rit in één van onze auto’s is een onvergetelijke ervaring. Het geluid, de wegligging, de geur van het leer. Je voelt het vakmanschap. Dit wil je meemaken!

Boek nu!

Onze prijzen:
Ferrari F355                 vanaf €199,-
Ferrari 360                   vanaf €129,-
Ferrari F430                 vanaf €139,-
Ferrari 458                   vanaf €199,-
Ferrari California          vanaf €109,-
Ferrari 488                   vanaf €599,-


Onze locaties:

Bij Ferraritehuur.nl kun je in heel Nederland met een Ferrari naar keuze rijden. Dus ook bij jou in de buurt. Ook is het mogelijk de Ferrari’s naar een eigen locatie te laten komen, vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Onze vaste locaties voor het Ferrari rijden zijn: Amstelveen, Blaricum, Utrecht, Zoetermeer, Den Bosch, ’t Harde, Teuge, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar, Breda, Roosendaal, Cuijk, Venlo, Brasschaat (België) en Heusden-Zolder (België)


Cadeaubon

Geef jezelf, je vader, je moeder, zus, broer, vriend(in) of wie dan ook het leukste cadeau van Nederland. Je bestelt al een cadeaubon vanaf €45,-!

Cadeaubon bestellen >


Rijden met extra voordeel?

Rijd zelf in een Ferrari 360 of in een Ferrari 430 tijdens onze Ferrari actiedagen. Zelf rijden, maar dan goedkoper. Beschikbaar op verschillende data en locaties in Nederland. Meer weten? Klik hier >