Een Ferrari op je bruiloft

Op de dag van je leven, hoort de auto van jouw dromen. Huur bij Ferraritehuur.nl jouw unieke trouwauto en maak jouw dag onvergetelijk. Rijd samen met jouw geliefde van locatie naar locatie. Wij zorgen dat de auto spik en span is! Mocht je dat willen, dan brengen wij de auto en halen wij deze op. Dan kunnen jullie ontspannen aan de dag beginnen! Althans wat de auto betreft…

Vooraf krijg je van onze instructeur een gratis instructierit, zodat je op de dag zelf zonder begeleiding mag rijden. Wij zijn op de dag zelf natuurlijk goed bereikbaar voor vragen.

Boek nu!

Wat kun je van ons verwachten

  • Ferraritehuur.nl zorgt voor een schone/nette en verzorgde auto.
  • Haal- en brengservice mogelijk in heel Nederland en België. Geen zorgen op de dag zelf. Wij zijn altijd ruim op tijd aanwezig!
  • Wij nemen contact op met de ceremoniemeester bij het ophalen van de trouwauto, zodat u ongestoord en zonder zorgen van deze mooie dag geniet!
  • Alle auto’s zijn verzekerd met speciale verhuurverzekering.
  • Bij sommige auto’s is het ook mogelijk om een privéchauffeur te boeken.

Begeleiding op de trouwdag

Op uw trouwdag wordt de Ferrari door een representatieve begeleider bij u voorgereden. Deze begeleider blijft gedurende de dag aanwezig en rijd achter u aan met een door u beschikbaar gestelde auto of bijvoorbeeld met de fotograaf. De begeleider houdt gedurende de dag toezicht op de auto zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het (veilig) parkeren van de Ferrari.


Ferrari huren zonder begeleiding

Een aantal Ferrari’s kunt u op uw trouwdag huren zonder begeleiding u komt de Ferrari zelf ophalen en weer terugbrengen (ophaalservice is mogelijk) Het Ferrari huren zonder begeleiding is slechts mogelijk bij een beperkt aantal auto’s uit ons wagenpark.

Boek nu!